keretek

Keretek különféle stílusban 

Minden kapcsolónkhoz és aljzatunkhoz megtalálhatja az Ön belső teréhez legjobban illő keretet.
Mindent egyforma színűvé szeretne varázsolni? A választás az Öné.
Kereteink megjelenése Niko Original, Niko Intense, Niko Pure változatokban érhetőek el.

Tudta, hogy a Niko szerelvényének színét vagy a stílusát bármikor megváltoztathatja?

Akár egy Niko Original könnyedén lecserélhető egy csokoládé barna bakeit Niko Pure keretre. Egyszerűen lepattintja a keretet a helyéről és a helyére illeszti az új keretet.

 

kapcsolok-es-aljzatok

Kapcsolók és aljzatok falba süllyesztve

vezetek-nelkuli-megoldasok

Egy belső falat bont le, mert bővíti a nappali? Felújítja  a hálószobát, de a kapcsoló a szekrény mögött van? Nem probléma. A vezeték nélküli kapcsolókat fúrás és kábelcsatorna elhelyezése nélkül, csavarozhatja, vagy ragaszthatja, ahova csak szeretné. A nyomógombok segítségével vezérelheti a világítást, a szellőzést,  a gyrázskaput, redőnyöket, napellenzőket, rolókat, függönyöket. A távirányítás szintén nem jelent problémát. A vevők az elektromos szekrénybe, az álmennyezetbe vagy akár egy kapcsoló mögé a fali szerelődobozba is kerülhetnek.

 

hang-tv-telefon-aljzat

Hangszóró, TV, telefon aljzatok

termosztatok

Fűtésvezérléshez

lathatatlan-szerelvenyek

Mysterious termékcsalád feltűnésmentes megoldásai

cseppallo-szerelvenyek

Kapcsolók és aljzatok párás környezetben

fali-kulso-dobozok

Kapcsolók és aljzatok falon kívül

led-vilagitasok-iranyfenyek

A LED lámpák alig használnak energiátemelett, több évtizeden keresztül világítanak. A LED világítással is megteremtheti a kívánt légkört otthonában. A konyha, a könyvespolc vagy a fürdőszobai szekrény munkafelületét világíthatja meg, vagy kiemelhet  egy fényképet a falon, vagy egy figurát. A LED-es csíkjaink láthatatlanok lehetnek a belső enteriőhöz illő profillal. A matt és átlátszó burkolatokkal megadhatja nekik a kívánt megjelenést. Szabályozásuk hagyományos, és vezeték nélküli nyomógombokkal akár okostelefonjával, vagy intelligens házának részeként is megvalósulhat. Mivel a LED-es világítás nem melegszik fel, egész este bekapcsolva hagyhatja. Ideális orientációs világítás a gyermekek szobáiban, a folyosón vagy a lépcsőházban.